Üdvözöljük!

FeHoVa 2018
FeHoVa ideje alatt üzletünk zárva tart!
Bővebben
Januári AKCIÓ!
Januári Akció Swiss Timer órákra! A készlet erejéig
Bővebben
Őszi-téli nyitva tartás
2017. október 1-től újra a megszokott nyitva tartásunk lesz érvényben!
Bővebben
VADRIASZTÓSZER KAPHATÓ!
ANTIFER VADRIASZTÓ OLDAT
Bővebben
EUROHUNT KIZÁRÓLAGOSSÁG
FELHÍVÁS
Bővebben

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat!
Célunk a vadásztársadalom tagjainak minél szélesebb körben való kiszolgálása, ezt mind áruválasztékban, mind minőségben, mind szolgáltatásaink folyamatos bővítésével igyekszünk megteremteni.

Kétszintes, 200 m2-es vadászüzletünkben, a vadászattal kapcsolatos termékek széles választékát megtalálja, a fegyverektől és golyós valamint sörétes lőszerektől kezdve a vadászruházaton át egészen a különféle kiegészítőkig és ajándéktárgyakig. Kínálatunkban megtalálhatók a távcsövek, lábbelik, trófeaalététek, bőráruk, bicskák, lőbotok és minden, amire szüksége lehet egy vadásznak. Ezek nagy része webáruházunkban is megtekinthetők és otthonról kényelmesen megvásárolhatók. Vadászboltunkban szakképzett eladók segítik Önt a vásárlásban.

Szolgáltatásaink fontos területe korszerű fegyverműhelyünk, amelyben különféle fegyverjavítási, szerelési munkákat végzünk, illetve garanciális javításokat is vállalunk.
Saját szervezésű tanfolyamainkkal készítjük fel a leendő vadászokat a fegyver- és vadászvizsgára, amelyeken szakképzett előadó tart oktatást.

Vállalunk vadászboltunkban preparálási bérmunkákat is: európai és afrikai emlősök, madarak, hüllők, halak kikészítését, vadbőrök cserzését, montírozását, trófeák szerelését, stb.
Reméljük, hogy bemutatkozásunk elnyerte tetszését és hamarosan vadászboltunk Vevői, majd törzsvásárlói között köszönthetjük. Törzsvásárlóink hűségét 5%-os kedvezménnyel háláljuk meg!

Kellemes időtöltést és böngészést kívánunk honlapunkon.