Vadászbolt Webshop

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
A kosár üres Bejelentkezés / Regisztráció

Kód: 35454
A Röhm RG59 "le Petit" gázrevolver, -  ahogy arra a neve is utal - az RG89N kicsinyített változata. Az S méretű tokozás könnyebb viselhetőséget és jobb elrejthetőséget biztosít számunkra, ezáltal évszaktól függetlenül mindig magunknál tarthatjuk. Az RG59N hasonlóan a "nagy testvérhez" szintén egy rendkívül megbízható működésű gázrevolver.
Hosszú ideje piacon lévő, kiváló minőségű modell, melyet Németországban is a legjobbak között tartanak számon. Kompakt mérete ellenére nagy teljesítményű 9 mm-es R patronnal használható. A méretcsökkenés ellenére tárkapacitása csak eggyel csökkent az RG89N-hez képest. A fő szerkezeti elemek, mint a dobforgató koszorú, a tűzfal és az ütőszeg, ennél a változatnál is acélból készültek. Amennyiben időtálló önvédelmi eszközt szeretne, úgy az RG59 az Ön választása. Könnyű kezelhetősége, csekély mérete és alacsony súlya alapján hölgyek számára is ideális fegyver.

Kalibere: 9 mm R Knall.
Tárkapacitása: 5 db
Elsütőszerkezete: SA/DA rendszerű
Súlya: 510 g
Hosszúsága: 155 mm
Szélessége: 35 mm
Magassága: 106 mm
Gyártó: Umarex
Származási hely: Németország
Felhívjuk figyelmüket, hogy az adatok tájékoztató jellegűek; a hatályban lévő jogszabályok szerint ez a termék interneten nem értékesíthető! Kérjük, vásárláshoz keressék fel üzletünket!

Ár:39 900 HUF / db
Nettó ár:31 417 HUF
Kosár: db Kosárba