Vadászbolt Webshop

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
A kosár üres Bejelentkezés / Regisztráció

Méretek:
41, 42, 43, 44, 45, 46,
Avignon Nikka Pro gumicsizma csatos.
Avignon Nikka Pro gumicsizma csatos.
Első osztályú csizma természetes gumiból és neoprénből (4 mm ).
Ortopédiai kialakítású, jellemzője: kényelem és jó sarokfogás.
A Nikka Pro gumicsizma egy első osztályú, neoprén bélésű modell, 100%-ban vízálló.l. A csizma belsejét melegítő fekete polár bélés borítja. Puha Heracles® természetes gumiból készült csizma, sokrétű felhasználási lehetőséggel. A csizma keményebb használatra, több órányi erdőben és szárazföldön való használatra is alkalmas, vadászat és horgászat közben éppúgy jó, mint hosszú túrákon.

A Nikka Pro egyedülálló, puha és rugalmas természetes gumiból és neoprénből készült. A csizmaszár anatómiailag formált, keskenyebb a lábszár alsó részén, extra jó illeszkedést és kényelmet biztosít.

A láb körül a Nikka Pro egy extra gumiréteggel van megerősítve, a gumierősítés segíti a láb további rögzítését a csizmában. A láb extra rögzítése a torziós merev talppal kombinálva teljesen egyedi stabilizáló tulajdonságokat ad a gumicsizmának.

A Nikka Pro funkcionális és torziósan merev talppal van felszerelve, amely hozzájárul a láb stabilitásához és kontrollálásához használat közben. A talp torziós merevsége pontosan úgy segíti a lábközép és az elülső láb stabilizálását, ahogy a túrabakancs stabilizálja a lábfejet terhelés alatt, és jó alternatívává teszi a gumicsizmát azok számára, akik hosszabb használat és túrázás során magas követelményeket támasztanak a funkcióval szemben.

A talp extra durva mintázatú, hogy a lehető legjobb tapadást biztosítsa csúszós vagy nedves felületen. A használatot a felülethez igazítsa, például rendkívül csúszós felületeken, mivel fokozott óvatosságra van szükség.

A csizma a csomagtartó tengelyének külső oldalán egy fújtatóval készül. A fújtató lehetővé teszi a lábtér egyéni beállítását, és könnyen állítható a csomagtartó külső oldalán található állítható csat segítségével. A csatot úgy tervezték, hogy egykezes markolattal rendkívül egyszerű beállítást biztosítson.

A talpbetét (talpbetét) egy ütéselnyelő Memory hab talp, gyapjúfilc felületi réteggel az extra melegért. A Memory Foam egy olyan anyag, amiben kényelmesen ülhet a láb, ami növeli a csizma kényelmét.
Alkalmazása során a csizma mérete megváltozik, 1-2 számmal kisebb lesz, ezt kérjük vegye figyelembe!
A vízálló neoprén zokni, amelyre a csizma épül, 4 mm-es SCR besorolású neoprén, és neoprén és szintetikusan előállított polimer SBR keverékéből áll. A keverék rugalmasságot biztosít alacsony hőmérsékleten és nagy szigetelőképességet. A neoprén hőtartó anyag, és számos minőségben és számos felhasználási területen elérhető, beleértve a búvárruhákat is.

KÉNYELMI ÉRTÉKELÉS mínusz 15 fok
Kérjük, hogy megrendelésénél a "Megjegyzés" rovatba írja be a kiválasztott méretet!

Ár:49 100 HUF / db
Nettó ár:38 661 HUF
Kosár: db Kosárba